Grupacija

Gasfin

Aktivnosti Gasfin grupe osobito su usmjerene na razvoj male i srednje velike infrastrukture UPP-a koja pokriva cijeli proizvodni lanac, od izvora opskrbe do krajnjih korisnika.

Adria Polymers

Tvrtka Adria Polymers sa sjedištem u Omišlju osnovana je s ciljem razvoja industrijskog parka na otoku Krku.

Trans LNG

Trans LNG je tvrtka specijalizirana za projektiranje i razvoj srednje velikih te malih UPP (Ukapljeni prirodni plin) projekata.

Gasfin

Tvrtka Trans Energy članica je Gasfin grupe sa sjedištem u Luksemburgu. Gasfin grupa je aktivna na području razvoja projekata ukapljenog prirodnog plina (UPP-a) te na području nabave i distribucije UPP-a od 2006. godine. Grupacija je specijalizirana za pripremu, uređenje i provedbu projekata opskrbe UPP-om s naglaskom na postizanju sinergije između vlasnika prirodnih resursa, operatera i krajnjih korisnika.

Uključena je u brojne investicijske projekte diljem svijeta, kako na kopnu, tako i na moru i zajedno sa svim svojim podružnicama ima preko 600 zaposlenika diljem svijeta. U segmentu opskrbe UPP-a širok je spektar aktivnosti koje osigurava, a neke od njih su transport, logistika, skladištenje te distribucija.

Unutar kompleksne geopolitičke realnosti u povezivanju opskrbe plinom s potencijalnim tržištima Gasfin grupa gradi svoj pristup na jačanju prisutnosti u strateškim regijama prirodnog plina kao što su Jugoistočna Europa, Rusija, zemlje bivšeg sovjetskog bloka, Bliski Istok te Karipsko otočje.

Glavna misija Gasfin grupe je stvaranje novih prilika za proizvođače prirodnog plina, investitore, operatore i potrošače, istovremeno promovirajući prirodni plin kao alternativu za grijanje domova, kao pogonsko gorivo te za proizvodnju električne energije s višestrukim prednostima nad ostalim konvencionalnim ugljikovodicima.

Spajanjem dokazanih tehnologija s održivim poslovnim modelima Gasfin grupa nudi atraktivne mogućnosti privatnim i institucionalnim investitorima te doprinosi stvaranju čišće energije na širokoj razini.

Razvijanje proizvodne infrastrukture i distribucijskih kanala za prirodni plin je veliki izazov ali neophodan smjer globalne ekonomije kako bi se osigurala čišća i održiva opskrba gorivom za plovila, teške strojeve, vozila, zrakoplove i turbine u desetljećima koje dolaze.

O Gasfinu saznajte više OVDJE

Adria Polymers

Tvrtka Adria Polymers sa sjedištem u Omišlju osnovana je s ciljem razvoja industrijskog parka na otoku Krku. Proteže se na 150 hektara građevinskog zemljišta na lokaciji koja ima direktan pristup moru i kopnu, te uključuje kvalitetnu povezanost s glavnim prometnim pravcima unutar hrvatske i regije. Na lokaciji ugasle Dine Petrokemije tvrtka danas stvara uvjete za održive poslove, rast i investicije.

O Adria Polymers saznajte više OVDJE

Trans LNG

Trans LNG je tvrtka specijalizirana za projektiranje i razvoj srednje velikih te malih UPP (Ukapljeni prirodni plin) projekata. Trans LNG je osnovan kako bih sa svojim iskustvom i resursima aktivno sudjelovao u dekarbonizaciji transporta i prelasku prema ekološki prihvatljivijim gorivama kroz razvoj UPP projekta u Hrvatskoj.

O Trans LNG-u saznajte više OVDJE